Practicăm magia îngrijirii holistice centrate pe persoană​​

Din grija de a avea grijă!

Revelio dezvăluie starea de sănătate ideală a fiecăruia dintre noi!
Cum?
Prin grija centrată pe persoană, realizată de Health Mentorul(cadru medical specializat) dedicat abonatului.

Acesta conduce o echipă de medici specialiști disponibili pentru expertiză medicală interdisciplinară, aducând împreună specialiști în sănătate din toate specializările, pentru a oferi servicii medicale integrative, cât și posibilitatea efectuării consultului în cabinet, analize de laborator, investigații imagistice, servicii stomatologice și nu numai.

Magia Revelio este cu adevărat specială prin faptul că acest Health Mentor nu doar facilitează accesul medical, ci și rămâne aproape pentru after-care și prevenție individualizată.

revelio-medical
0 %
Personal medical angajat
0 zile
Monitorizare
0 %
Confort
papyrus 1

Povestea noastră

Martie, 2015. Un diagnostic ce schimbă direcția. Cancer mamar cu indicație spre operație de urgență pentru o tânără farmacistă. O tumoare îndepărtată cu succes, dar care declanșează întrebări, frici și îngrijorări. Ce să fac pentru a nu recidiva? Cum să am grijă de mine? Cum să previn alterarea stării de sănătate? Cine mă ajută să aplic constant toate măsurile de lifestyle indicate? Cum gestionez emoțional experiența? Ce anume nu știu și ar trebui să știu?

Răspunsul la toate întrebările nu îl deține un singur cadru medical, ci o echipă de profesioniști din toate specializările, care emit, astfel, nu doar diagnosticul și tratamentul, ci și măsurile de prevenție medicală și after-care-ul post patologie.

Prezent. Așa începe povestea Revelio – din emergență, din dorința de a trăi, de a știi cum să previi și de a resuscita sănătatea. Starea funcțională bună a unui organism, o destinație pe care ne-o dorim cu toții și pe care ne-o urăm unii altora, ori de câte ori avem ocazia.

Această perspectivă asupra sistemului medical a pus-o în practică după mai bine de 10 ani de experiență de lucru atât la patul pacientului în mediul intraspitalicesc, cât și în retail farmaceutic, această farmacistă, fondatoarea Revelio, Kulcsar Anca. Alături de fondatorii Kulcsar Raul, Mitrescu Ana-Maria și împreună cu o echipă de medici experimentați, au pus bazele telemedicinei accesibile direct de pe telefon către pacient, asigurând pentru fiecare abonat Revelio un specialist în sănătate dedicat, implicat, imediat care ține aproape de sănătatea pacientului echipa de profesioniști medicali având astfel grijă de calitatea vieții.

Viitorul este clădit pe alegerile prezentului, de aceea Revelio oferă asistență prin telemedicină accesibilă oricând, iar focusul echipei este de a îndruma, preveni și menține starea de sănătate spre un organism fericit.

Valoriile noastre

Întreaga companie este clădită din dorința de a facilita accesul ghidat și susținut către o stare mai bună de sănătate integrală, și nu fracționată per specializare, sau altfel spus pe nevoia imediată.

Pentru aceasta asigurăm un specialist în sănătate Revelio fiecărui abonat, pentru a se îngrijii activ de starea de sănătate a abonatului atât din punct de vedere curativ, cât și preventiv. Valorile care ne ajută să ne atingem acest scop sunt:

Deschidere

Încredere

Competență

Echipa fondatoare

poza fondator

Raul Kulcsar

Founder & Co-Owner

Anca Kulcsar

Founder & Co-Owner, Farmacist Specialist Tehnician

Ana-Maria Mitrescu

Co-Owner, Farmacist

Mihaela Iorgovan

Chief Partnership Officer

Bristena Nistor

Chief Marketing & Communication Officer

Rali Popescu

Chief Technology officer

Sorina Mitrescu

Medical specialist infecționist

Alexandru Farcaș

Project Manager